Auto škola Astra L 2018 osnovana je relativno skoro na teritoriji grada Beograda, tačnije u Žarkovu. Dugogodišnje iskustvo i kvalitetan rad svih naših zaposlenih, svrstavaju nas u jednu od najboljih škola na teritoriji Žarkova.

Kvalitetnom obukom i brigom o kandidatima, naša škola je proizvela veliki broj kvaliteto obučenih kandidata, danas samostalnih i pažljivih vozača i pouzdanih učesnika u saobraćaju.

Misija

Želimo da svojim korektnim i profesionalnim radom omogućimo svim kandidatima da steknu osnovna znanja i veštine iz saobraćaja i saobraćajne kulture. Želimo da ih osposobimo za samostalno upravljanje motornim vozilom kao savesne i primerne vozače.

Smatramo da je vozački ispit prvi pravi životni ispit i trudimo se da svi budu podjednako spremni i na najvišem nivou na proveri znanja koje treba da ih prati i u daljem životu.

 

Vizija

Neprestanim osavremenjivanjem voznog parka i primenom savremenih nastavnih učila želimo da konstantno unapređujemo sistem obuke i tako od privrednog društva napravimo sposobnog činioca da odgovori svim promenama u poslovanju i tržištu na kome poslujemo.

Ciljevi

Cilj koji smo postavili jeste održanje liderske pozicije u obuci vozača. Kao društveno odgovornoj firmi želja nam je da stalno utičemo na povećanje saobraćajne kulture i bezbednosti u saobraćaju.